De Bosbeskapel

Behorend bij de Protestantse gemeente Den Haag - Zuidwest

Home

Activiteiten

ThemaTafelen

Victor Heemskerk

Samen een bijzondere maaltijd gebruiken gekleurd door een thema. Het vindt plaats in de grote zaal van de Bosbeskapel eens in de twee maanden op zaterdagnamiddag/avond tussen 17.00 en 20.00 uur.
Voorafgaand aan de maaltijd is er een korte presentatie van het thema en het menu is door kok Victor Heemskerk creatief samengesteld en afgestemd op het thema. Er is nadrukkelijk ook plek en aandacht voor kinderen. Al enkele malen hebben kinderen ook meegedaan met de presentatie voorafgaand aan de maaltijd!
Data en thema zie hieronder.
Opgave per keer is mogelijk tot aan de dinsdag voorafgaand aan betreffende zaterdag bij Victor Heemskerk, per e-mail of per telefoon 06 - 2740 6908
Iedere belangstellende is hartelijk welkom.

Zaterdag 7 april - ThemaTafelen Middin Participatie Centrum "Weesperstraat"
Op zaterdagnamiddag/avond 7 april komt Imca van Dam vertellen over haar werk bij Middin. Middin ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun eigen leven volgens eigen wensen en toekomstbeelden, in en met de samenleving. Het gaat om kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Middin gaat uit van de eigen kracht van mensen. Imca: "In de Weesperstraat, in de wijk Rustenburg-Oostbroek is het Participatie Centrum "Weesperstraat" van "Middin" gevestigd. Ik, Imca van Dam, werk daar al 23 jaar met heel veel plezier. Graag wil ik jullie d.m.v. een kort filmpje en een korte toelichting laten zien wat een Participatie Centrum is en wat voor mensen daar werken. Met name 'de Papierschepperij' (onderdeel van het participatie centrum) is een heel bijzondere werkplek. Daar wordt van oude gebruikte katoen (lakens/lompen) weer nieuw handgeschept papier gemaakt. Kom kijken! Kom luisteren! Ik wil jullie graag vertellen over dit mooie oude ambacht, want ik ben best wel trots op onze medewerkers en de mooie producten die wij maken.

Onze TTkok Victor Heemskerk zal weer bij het thema aansluiten wat het menu betreft, een uitdaging!
Vanaf 17.00 uur binnenloop in de Bosbeskapel, om half zes begint de presentatie van Imca en rond zes uur start de maaltijd. We vragen weer 10,- pp en 5,- voor kinderen. Aanmelden kan via de inschrijflijst in de Bosbeskapel en ieder kan zich ook aanmelden bij Victor Heemskerk, per e-mail of telefoon 06-27406908.
Dit uiterlijk tot dinsdagavond 3 april. Voor vragen of nadere informatie over ThemaTafelen kunt u terecht bij contactpersoon Lia Pronk, tel 06-20834069.
Ieder heel hartelijk welkom om het ThemaTafelen mee te maken!